Back to All Events

Sådan brænder du igennem med dit budskab

Få konkrete værktøjer til at motivere og engagere medarbejdere, kunder og samarbejdspartnere.

Du vil gerne motivere og begejstre dine medarbejdere, og kommunikere din strategi, så den bliver forstået. Som leder og nøgleperson skal du kunne gøre kompliceret stof konkret, relevant og forståeligt. Med enkle værktøjer kan det blive nemmere, og du kan kommunikere bedre. Uanset om du står på talerstolen eller leder et møde. 

Bliv forstået

Fortællinger er som lim for hjernen. De forbinder viden, sanser og følelser og gør det nemt for dit publikum at forstå og huske dit budskab. Du får en basal viden om, hvordan du bruger historier og eksempler til at gøre dit oplæg inspirerende, så det bliver forstået og husket.

Krop, stemme og udstråling

Dit kropssprog, din stemme og din ro er afgørende for, hvordan budskabet bliver modtaget. Du får konkrete eksempler på, hvad der gør dig til en autentisk formidler med et levende kropssprog og en behagelig og varieret stemme. Du får også redskaber til at håndtere lampefeber og til at skrue op for din udstråling. 

Indhold:

På workshoppen arbejder vi med konkrete værktøjer til at:

  • Vinkle og strukturere et oplæg

  • Fange publikum

  • Tale med nærvær og gennemslagskraft

Form:
Undervisningen er en vekselvirkning mellem oplæg og praktiske øvelser. Ambitionen er, at du kan bruge redskaberne næste gang, du skal holde et oplæg.