Skræddersyet elevatorpitch

til hele virksomheden

Alle ansatte i Navigators arbejder med komplekse projekter og processer og løser opgaver for store virksomheder, regioner og styrelser .

For at blive skarpere til at fortælle om både deres eget fagfelt og virksomhedens værdier trænede vi dem i at finde og bruge konkrete eksempler og enkle forklaringer. De skulle blandt andet fortælle om dem selv og virksomheden i en elevatortale på et minut.

Navigator er en privatejet virksomhed, der har fokus på fire kerneområder: Klynger og netværk, styring og certificering, nye forretnings- og samarbejdsmodeller og viden.

BRÆND IGENNEM var en rigtig god blanding af redskaber til mundtlig formidling.
Alle medarbejdere fik trænet deres personlige elevatorpitch, og vi blev skarpere
og mere bevidste i vores kommunikation til både kunder og samarbejdspartnere.
et energiløft til os alle. et kursus jeg varmt kan anbefale til andre.


- Bolette van Ingen Bro, direktør, Navigators


1802061001 - foto.jpg


Feedback og værktøjer OVER TO DAGE I REGION MIDT

For Region Midt laver vi jævnligt BRÆND IGENNEM kurser på to dage for alle ansatte i regionen fra ledere, læger og jurister til sygeplejersker og  sekretærer.

På kurset er der tid til individuel sparring på både fremtræden og indhold. Kursisterne kommer hjem med konkrete værktøjer, de kan bruge til deres næste oplæg.

BRÆND IGENNEM har været udbudt gennem Center for Kompetenceudvikling i Region Midt siden 2013. Kurserne kører to gange om året, og er også åbent for deltagere uden for regionen.

På en skala fra 1-5 scorer, vurderer kursisterne det i gennemsnit på 4,6

Jeg gik fra kurset spræng fyldt med nye ideer og ny gejst. Det er egentlig utroligt, hvor meget man kan lære på to dage. Forrige mandag skulle jeg holde mit første oplæg efter jeg havde været på kursus, og det var en helt ny oplevelse. Jeg har aldrig nogen sinde never ever fået så meget ros for et oplæg. Tak fordi I gav mig gejsten igen, og tak for al den konstruktive kritik.

- Marie Bartholdy, Juridisk konsulent, Region Midtjylland

I to er et fantastisk match. Det var et super godt og inspirerende kursus. Jeg har fået nogle gode redskaber, som kan bruges både i forbindelse med planlægning og udførelse af den undervisning jeg står overfor! Dejligt.

- Jane Overgaard Junker, specialeansvarlig sygeplejerske, Aarhus Universitetshospital


INGENIØRER OG LEDERE KOM UD OVER RAMPEN

20 ingeniører fik værktøjer til at formidle, så deres budskab kan forstås uden for egne rækker. Deltagerne, der er højt specialiserede, fik værktøjer til at gøre kompliceret stof enkelt og formidle det med liv og nærvær.

Fyraftesmødet varede tre timer og blev arrangeret af Ingeniørernes Lederforum - et ledelsesfagligt netværk for medlemmer med ledelsesansvar og interesse for ledelse i fagforeningen IDA.

Vi har siden gentaget workshoppen flere gange.

På en scala fra 1-10 scorer, vurderer deltagerne det i gennemsnit til 9,7.

Tak for en god aften. Jeg er lige så godt tilfreds med evalueringen, som jeg var med selve arrangementet. Jeg vil gerne give jeres kontaktoplysninger til andre enheder i IDA, så andre medlemmer også kan få glæde af jeres viden.
Birgit Kjærside Storm, kemiingeniør og arrangør

Levende og informativt arrangement med teori og praksis i en fin blanding. Underviserne supplerer hinanden godt. De gik selv foran som et godt eksempel.
Fra evalueringen

BI-mand med megafon.jpg

Tandlæge2.jpg

TANDLÆGE INDTOG BELLACENTRET

En specialtandlæge fik intensiv træning og feedback inden hun skulle holde en 2 timers keynote præsentation i Bella Centret. Hendes publikum var hele den danske tandlægestand, og der skulle bla. sendes live fra en operation undervejs. Vi hjalp hende 2 x 2 timer med at fin-tune både indhold og perfromance.


 

Alt gik godt i torsdags. Der var fuldt hus med 250 tilhørere.  Jeg havde god brug af nervøsitets-tacklings-teknikkerne og  præsentationen og streamingen forløb rigtig fint, så tusind tak for hjælpen til jer :-)  Det at have præsenteret for jer nogle gange og fået jeres feedback gav mig en meget større sikkerhed og en masse ro i kroppen. Samtidig med, at det tvang mig til at få øvet det nogle gange, så jeg kunne sagtens finde på at kontakte jer for at få hjælp igen næste gang!                             

- Lone Lenk-Hansen, Specialtandlæge i kæbekirurgi


WORKSHOP FOR TILLIDSMÆND

25 tillidsrepræsentanter fra Frie Skolers Lærerforening fik redskaber til at arbejde med deres personlige gennemslagskraft, når de holder klubmøder, og når de skal hverve og fastholde nye medlemmer.

På workshopdagen fik de værktøjer, der kan hjælpe dem med at tage de faglige og fagpolitiske diskussioner, så de giver mening og værdi for det enkelte medlem. 

Som tillidsrepræsentant kan det være noget af en overvindelse at skulle tage kontakt til nye kolleger for at organisere dem i fagforeningen. Man er jo lærer, ikke sælger. Men sammen med Helle og Maria blev der sat fokus på brugen af kroppen, billeder i fortællingen og det konkrete i samspil med det abstrakte. At skulle levere budskabet på en tur i elevatoren er ikke nemt, det kræver, at du er klar, præcis og direkte i din kommunikation – ingen udenomssnak og hændervridende undskyldninger. Så nu er tillidsrepræsentanterne klar til at organisere deres kolleger.

Rikke Friis - Hovedbestyrelsesmedlem og formand kreds 2

KREDSE - FSL.png
 

KLINIK-SEKRETÆRER fik styr på rundkørslen

Skærmbillede 2019-02-19 kl. 12.15.48.png
 

At være sekretær på en klinik for fysioterapi minder ofte om at styre en stærkt trafikeret rundkørsel. Derfor hyrede Danske Fysioterapeuter os til at lave en workshop-dag med sekretærer fra hele landet. Deltagerne fik redskaber til at prioritere hverdagens mange opgaver og de arbejdede på at løse konflikter i vanskelige situationer med brug af forumspil. Samtidig var der fokus på at dele erfaringer og skabe netværk på tværs af landet. Kurset er sidenhen gentaget flere gange.

Tak for et levende og inspirerende kursus. Konstellationen af to foredrags- og tovholdere med henholdsvis kommunikation og teater som speciale var super god.
- Antje Madsen, FysioDanmark Herlev

Der var en rigtig god blanding af opgaver og information, så vi var godt igang hele tiden. Og så fint at blande holdene i nogle øvelser, så vi fik mødt flere kollegaer. Jeg har ikke tilføjelser til kurset, det var rigtig godt.
-
deltager

Kurset satte tanker igang om, hvad vi kan gøre i hverdagen for at lette vores arbejde.Dejligt at mødes med andre sekretærer, som man kan sammenligne med.
-
deltager


FÅ KOLLEGERNE MED PÅ DINE IDEER

Som en del af uddannelsen til at blive “forbedringsagent”, altså en der hjælper med at gennemføre forbedringer på sin afdeling, skal man lære at fortælle om sine ideer. Og få de andre kollegerne med på dem. Uden dem ingen forbedringer.

Vi klæder deltagerne på Forbedringsvejleder-uddannelsen på til at sælge budskabet overfor kollegaerne, så projektet bliver en succes. På BRÆND IGENNEM workshoppen-en halv dag- får kursisterne redskaber til at gøre formidlingen vedkommende og inspirerende.

Forbedringsvejleder-uddannelsen arrangeres af Region Midtjylland i et fagligt samarbejde mellem Koncern Kvalitet, DEFACTUM, og Dansk Selskab for Patientsikkerhed.

Deltagerne gennemfører selv et forbedringsprojekt, som de skal hjem og implementere i egen organisation. Og de får ofte til opgave at fortælle andre i organisationen om deres arbejde.

BRÆND IGENNEM har siden 2016 været en fast indslag på uddannelsen, der starter nye hold hvert halve år.


Vi har flere gange haft glæde af Maria og Helles koncept, BRÆND IGENNEM, da det både indeholder en journalistisk tilgang og en træning i at præsentere sit budskab. Undervisningen er alsidig med brug af både oplæg og konkrete øvelser, så deltagerne får metoderne under huden. Maria og Helle formår med deres undervisning at opbygge et frirum, hvor man tør lege og prøve sig frem. Vi har derfor været meget tilfredse med konceptet. 

- Anne Kongerslev Wermuth Konsulent, cand.scient.san.publ, DEFACTUM

- Rene Nielsen, specialkonsulent, antropolog, DEFACTUM


sygeplejerske.jpg
 


Artikel fra Finans - Finansforbundets magasin

 

ARTIKEL FRA FRIE SKOLERS MAGASIN